Isten szemével

2019.10.21. 21:35

2019.10.20.

1.

Kép: Egy nagy szív, rajta két emberi kar keresztezi egymást.

Jézus: Drága gyermekem, óvakodjatok a szabadkőművesektől, nehogy a szívetekre véssék a jelüket.

2.

Magyarország helyzetéről volt szó, és Európáról.

Kép: Magyarországon nyugalom, zöld füves terület, de Nyugat-Európában minden letarolva, bomba robban.

Kép: A magyar miniszterelnök, politikusai, támogatói sorfalat állnak Nyugat felé fordulva, sisak a fejükön, pajzs a kezükben védekezésre emelve.

Kép: A gazdaság, mint egy motor dolgozik, gyarapodás történik.

Jézus: Láthatod kislányom, hogy Édesanyám, a ti Pátrónátok mennyire vigyáz rátok. Hazátokban békésen folynak a választások, és utána is nyugalom van. Bezzeg Nyugaton a népek tüntetnek, nyugtalankodnak, elégedetlenkednek, rombolnak. Ez a nagy felfordulás kikerüli hazátokat. Magyarországot a gazdasági összeomlás is kikerüli, gyarapodik az ország. Ez azért lehetséges, mert Keresztény vezetés alatt álltok.

3.

Németországról volt szó.

Kép: Egy nagyváros, mintha München lenne, a Katedrális összedől, mint a kártyavár, lángok csapnak föl, robbanás, a házak körülötte ugyanúgy romba dőlnek.

Hang: Nagy pusztítás lesz.

Kép: Németországban nemcsak egy városban, hanem sokban, szinte sorozatban egymás után vagy egyszerre történik a romba dőlés. Egy repülő repül Németország felett Dél-Kelet irányból Észak-Nyugat felé, de minden tiszta rom, por és hamu utána.

Kép: Egy bunker belseje.

Jézus: Németországban nagyon meggyengült a hit. Az ottani egyházvezetők a reformokat követve kivívják Atyám haragját. Kelet felől érkezik a háború, és a német városok egymás után vesznek el. Emberek bunkerba menekülnek.

4.

Leoplod Mandić atyáról (magyarul Lipót atya) olvastam: A szentmisét mindig nagy áhítattal mutatta be Jézus áldozatával egyesülve. Tudta, hogy a szentmise érdemének a lelkekre való alkalmazása jórészt a szolga, azaz a pap életszentségétől függ.

Kép: Lipót atya idős arca, Dél-Kelet felé néz.

Jézus: Bárcsak minden felszentelt gyermekem olyan odaadóan és áhítattal misézne, mint annak idején Leó atya. Csak így lehet a lelkeket mélyen megérinteni. A képen azért mutatom neked, hogy Dél-Kelet felé nézett, mert ő előre látta Szentlelkem kegyelméből, hogy Keletről jön majd a jövőben a nagy támadás.

5.

Olvastam: Leopold Mandić atya (magyarul Lipót atya) az Egyház egységéért ajánlotta fel az életét. Azt szerette volna, hogy „egy akol, egy pásztor” legyen, hogy a Keleti Keresztények egyesüljenek a Nyugatiakkal.

Hang: De tudnod kell ezt.

Jézus: Míg Leopold atya a keleti és nyugati Kereszténységet akarta egyesíteni, hogy „egy akol, egy pásztor” legyen a pápa zászlaja alatt, addig az igazi egyesítés, amely az Én második dicsőséges eljövetelem után lesz, mindenféle vallást, amely a világon van, egyesíteni fogja a pápa zászlaja alá.

6.

Olvastam: Egy alkalommal Leopold Mandić atyát (magyarul Lipót atya) egy haldoklóhoz hívták, kinek hírneve volt. Mivel nem volt egy buzgó keresztény, ezért a haldokló családtagjai az atyát arra kérték, áldja meg a haldokló embert a csukott ajtók mögül, és semmi szín alatt nem engedték be a szobába az atyát a haldoklóhoz. Lipót atya válasza ez volt: „Mi nem komédiázunk, Istennel nem lehet tréfálni”.

Olvastam: Lipót atyához egy olyan gyónó jött, ki nem akarta beismerni súlyos bűnét. Lipót atya felállt a székéből, és az ajtóra mutatott.

Hang: Az üdvösséggel nem lehet játszani.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Lipót atya nagyon határozott és őszinte egyéniség volt. Nem lehetett rávenni a gyóntatással kapcsolatban semmiféle turpisságra. Ő az egyenes utat választotta, ami az üdvösséghez vezet. Ma is vannak a gyónók között olyanok, akik nem mernek őszintén gyónni, megszokott életüket meg ne zavarják. Én átlátok az ilyeneken, és csak akkor bocsátok meg nekik, ha őszinte bűnbánattal mennek be a gyóntatószékbe.

7.

Hang: Minden visszájára fog állni.

Jézus: Itt arra gondoltam, hogy ami eddig a hagyományos liturgiák szerint történt, misekönyv, szentmisék, a templomok berendezése, ezek mind visszájára fognak állni.

8.

Szüleimmel teljesen egyedül voltunk egy vízparton. Körülöttünk nem volt ember, csak a természet.

Hang: Betölteni téged.

Érzés: Átérzem a teljes szabadságot, Isten végtelen szeretetét. Nem ugyanolyan érzés, amikor az év más időszakaiban tele a vízpart emberekkel, akik mindenféléről beszélgetnek, és akiket különböző démonok kísérnek.

Érzés: Ilyen, örömmel teljes lesz az Új Világ, az emberek teljesen szeretettel telve egymás iránt.

Jézus: Azért érezted így magad, mert a parton körbe ölelt téged az Én végtelenségem. Elképzelted az Én teremtő erőmet, a nyugalmat, ami Belőlem árad, a hatalmas szeretetemet és örömömet, hogy nektek teremtményeimnek adtam az egész univerzumot. Semmi nem zavart ott a parton, nem hemzsegtek az emberek, nem kísértett a gonosz. Eszedbe jutott az Új Világ, ami még ennél is sokkal szebb lesz. Azzal a különbséggel, hogy nem egyedül élvezed, hanem sok szerető, boldog ember között.

9.

Helmut Lungenschmid az előadásában az Új Világról, az első és második feltámadásról is szót ejtett, amit a Szentírás is tartalmaz

Drága kislányom, Helmut pontosan úgy beszél a végső időkről, mint ahogyan történni fog. Amikor megteremtjük az Új Világot, a Krisztusban elhunytak feltámadnak, egyesül Szent lelkük az új, csodálatos testükkel. Ez lesz az első feltámadás. A tisztítótűz megszűnik, mert nem lesz bűn, és nem lesz rá szükség. Az ott lévő lelkek, bármelyik fokozatban vannak, oly erős és tisztító szenvedésben részesülnek, hogy kiszabadulnak onnan. A Szűzanya fogja felhozni őket Hozzám egy nagy felhőre. A Szentek, akikről beszéltem, hogy feltámadtak, szintén Körém jönnek. Az angyalok seregei is kísérnek Engem. A mártírok lelke szintén feltámadt testet kap, és ők is Körém jönnek. A felhővel leszállunk a magasságból a frissen teremtett Új Világba. Ott laknak majd együtt a vértanúk, a Szentek, az elragadottak, és a tisztuló lelkekből Szentekké váltak, és utoljára az átváltozott szent maradék. És ezután megindul az Új Világban az Én Királyságom alatt 1000 évig a tökéletesedés. Az egyik ember hamarabb, a másik később éri el az életszentséget.

10.

Arra gondoltam, hogy vannak dolgok az életben, amelyek csak egy pillanatig tartanak .

Kép: Jézus Dél-Nyugat felé néz, lefelé.

Hang: Nagy nyomot hagynak benned.

Jézus: Az életünkben folyó események odafelé hosszúnak tűnnek. De visszatekintve sokkal rövidebbnek látjuk őket. Hát még milyen rövid pillanatok ezek, ha az Örökkévalósághoz hasonlítjuk őket. De Földi életedben vannak olyan epizódok, melyeket soha nem tudsz elfelejteni. Sorsdöntő pillanatok voltak ezek. Pl: egy rossz döntés, amely hosszú évekre kihat. Vagy egy teljes tökéletes megtérés, amely megpecsételi az életedet halálodig. Megmaradhat benned 1-1 súlyos bűn, vagy pedig valami különleges nagy kegyelem. Ezek a dolgok akkora nyomot hagynak benned, hogy még a Mennyben is visszagondolsz rájuk.

11.

Helmut Lungenschmid az előadásában mondta: Azokat az embereket az Úr elhívta volna már a túlvilágra, akiknek életét mesterségesen fenntartják lélegeztetőgépek segítségével.

Gondolat: Vannak esetek, amikor embereket hónapokig, vagy évekig tartanak lélegeztetőgépeken, de mégsem térnek magukhoz.

Jézus: Ha a lélegeztetőgéppel aránylag rövid idő alatt vissza lehet hozni az életbe, akkor ez a módszer megfelelő. De ha a géppel a lélegeztetés soká tart, és nem indul be a vérkeringés, akkor a lélegeztetőgépet ki kell kapcsolni, mert Isten akarata ellen van.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr6315364106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása