Isten szemével

2016.10.02. 11:20

2016.10.02.

1.

Arról volt szó, hogy minden embernek van-e Őrangyala

Jézus: Drága kislányom, kivétel nélkül minden embernek, aki a földön él van Őrangyala. Már a fogantatás pillanatában vele van, és nemcsak haláláig, hanem még a tisztítótűzben is erősíti, vigasztalja, azután felkíséri az örök üdvösségbe. Ezzel lejár az ő megbízatása, és egy másik gyermekem mellé helyezem.

2.

Kép: Egy csepp alakú fehér virág

Jézus: Csak azt mutattam neked, hogy mint ahogyan a vízcsepp a hatalmas óceánban egyetlen kicsi összetevő, úgy van az Én szememben az egész emberiség. Minden lélek egy-egy kicsiny csepp, és belőlük tevődik össze az egész teremtésem.

3.

Hang: Mindig az ér valamit, amit másnak teszel

Jézus: Különbség van az önszeretet és felebaráti szeretet között. Az önszeretet lehet helyes és helytelen. Helyes, amikor elismered erényeidet, mint Isten ajándékát, és helyes, amikor harcolsz a kísértések ellen. Helyes az is, mikor imádkozol magadért, hogy egyre tökéletesebb légy, és hogy megmaradjon egészséged. Helytelen az az önszeretet, amely a testet kényezteti mindenféle jóval, és másokkal nem törődik. A felebaráti szeretet egy magasabb rendű érzelem, amely abban merül ki, hogy másokért imádkozol, áldozatokat hozol, és segítséget nyújtasz. Ha ezt elhanyagolod, jóra való restséget követsz el.

4.

Érzés: Az Úr csak annyira tud rajtunk keresztül munkálkodni, amennyire engedjük Neki, ha ellenállunk, akkor nem tud munkálkodni bennünk

Jézus: Aki becsukja a szívét Előttem, annak a lelkét nem tudom alakítani. Akadályt képez az Én akaratom előtt. Pl: szeretném rábírni valami új lemondásra, áldozatra, de kényelemszeretetből és önsajnálatból nem vállalja el.  Pedig az indító sugallatokat megkapja Tőlem. Az ilyen akadályoz Engem az ő lelke formálásában. Legyetek nyitottak, és engedelmesek.

5.

Hang: Az első lépések mindig nehezek, a legnehezebbek

Jézus: Itt a megigazulásra gondolok, amelynek az elején a lélek szabadulni akar a halálos bűnöktől. A gonosz fogva tartja egy láthatatlan kötélen, és újra meg újra megkísérti. Nagyon lassan tud megszabadulni a halálos bűnöktől.

6.

Hang: Mindent a te hited szerint

Jézus: A hitnek nagy szerepe van az ember egyéni sorsában. Már itt a Földön is érezheti a hit gyümölcseit. Akinek erős a hite, az nem tud elkeseredni, még a legnagyobb megpróbáltatások alatt sem. Még a haláltól sem fél, és ha beteg, hinni tud abban, hogy Én meggyógyítom. Az ember túlvilági sorsában is nagyon fontos a hit. Hit nélkül nem lehet üdvözülni. A hit segít követni a tízparancsolatot, amelynek betartása meghozza az üdvösséget.

7.

Hang: A türelem próbája ez.

Jézus: Itt a szenvedésre gondolok, amelyet nagyon nehéz nektek elviselni. Aki türelmes, annak könnyebb hurcolni a keresztjét.

8.

Kép: Egy nárciszszerű virág, mely hétköznapi alakot öltött, majd a fizikai alakja szétnyílt, és nagy fény áradt belőle

Jézus: Ez a virág a köztetek élő, vagy már elhunyt szentek jelképe. A külseje mindennapi, de a lelkéből intenzív fény sugárzik mindenfelé.

9.

Hang: A nagy Babilon bukása következik.

Jézus: A sátán egészen megfertőzte az emberiséget, hamarosan eljön az idő, hogy megjelenik az antikrisztus, és az erkölcs maradványait teljesen romba dönti. Bekövetkezik a babiloni erkölcstelenség, hitehagyás, és mikor minden a tetőpontra ér, közbeszól Atyám, Engem leküld a Földre, megbuktatja a nagy Babilont, és elkövetkezik az Én királyságom.

10.

Kép: Egy karácsonyfaág részlet, aranydobozka és aranygömb díszítette

Jézus: Új Világot ajándékozok nektek, melyet felékesítek szeretettel, békével, szépséggel, melyeket Mennyei kincseimből osztogatok nektek.

11.

Hang: Immaculata

Jézus: Édesanyám a népszavazással azt kérte tőletek, jó eredmény érdekében, 9 napig a népszavazást megelőzőleg imádkozzátok a Magnificatot, és imádkozzatok el egy rózsafüzért, vagy ha kevés az időtök, tizedet. Egyik eszközömnek javasoltam, hogy ez a rózsafüzér az Immaculata rózsafüzér legyen. Ez nagyon hatékony, és megmenti hazátokat.

12.

Kép: Arany rózsa, a szára és a levele is aranyból volt

Jézus: A rózsa a virágok királynője, legnemesebb, legszebb virág. Édesanyám a Világ Királynője, a legszebb, és legnemesebb teremtménye Atyámnak.

13.

Fallóskúton:

Kép: Egy fehér rózsa

Kép: A magasban, egy hegyen, egy templom, kereszttel a tetején

Kép: Egy személy, nem látszott, hogy kicsoda az, lengedezett a ruhája

Jézus: A fehér rózsa a Szűzanyáért rajongó, Őt nagyon szerető zarándokok szimbóluma. A ragyogó templom, és a különösen hívogató kereszt Engem jelképez, Aki tárt karokkal várja a híveket a templomba. A harmadik kép a fallóskúti Szűzanya megdicsőült alakja.

14.

Kép: Kis rekeszekben 1-1 fehér harangvirág

Jézus: A szentek sokaságát mutattam neked, akik harangozva hirdetik nektek életük példáját.

15.

A sikerélményekről volt szó

Jézus: Ne értékeld nagyra a sikert, mert az világi dolog, és lényegtelen a lélek számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr1512292599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása