Isten szemével

2017.12.04. 15:56

2017.12.03.

1.

Slobodan Praljak, egy horvát nemzetiségű generális a hágai bíróságon mérget ivott ítélethozatalkor. A vélemények megoszlottak ez eseménnyel kapcsolatban, egyesek szerint a generális nemzeti hős, és példát mutat másoknak.

Gondolat: A 10 parancsolatot figyelembe véve az öngyilkosság is gyilkosságnak számít, amely Isten szemében nem hőstett.

Jézus: Látod gyermekem, a terrorista muzulmánok is hőstettnek nevezik az öngyilkosságot, amit elkövetnek a keresztények ellen. Ennél a generálisnál szintén az emberek egy része hőst csinált belőle. Nagyon helytelenül gondolkodnak. Az öngyilkosság soha nem hőstett, hanem Isten terveivel szembeszálló aljas bűntett. Nagy büntetést fog kapni. Csak egy kivétel van, amikor valaki úgy lesz öngyilkos, hogy más életét akarja megmenteni, pl: a fuldokló után ugrik, hogy kiszabadítsa, és ő is meghal. Ez valójában nem is öngyilkosság, hiszen a szándéka nem az volt, hogy megölje magát, hanem hogy a másikat megmentse.

2.

Arról volt szó, hogy egyes emberek nem tudják elfogadni, hogy Isten hová helyezte őket, hová születtek, és kik ők, így vágyakoznak valami más után.

Jézus: Drága kislányom, akiről látod, hogy nem a helyes utat választja, annak bátran fejtsd ki, hogy őt hova állította Isten. Minden embernek, aki üdvözülni akar, el kell fogadnia azt a helyzetet, amit Atyám kijelölt neki.

3.

Arról volt szó, amikor tanácsot kérnek tőlünk, de mégis bizalmatlanul állnak hozzánk.

Jézus: Ha olyan fordul hozzád, aki képtelen megnyitni lelkét előtted, annak nyugodtan mondd meg, hogy ilyen helyzetben sajnos nem tudsz segíteni rajta. Ezzel nem követsz el szeretetlenséget.

4.

Az imáról és a lélekmentésről volt szó, és hogy az ima hogyan hat a lelkekre.

Jézus: Az igaz, hogy az embernek nagyon erős a szabad akarata, de mások imája képes felülmúlni ezt. Van, aki úgy haldoklik, hogy egész életében szembefordult Istennel, szabad akarata rossz felhasználása miatt. De haldoklása közben valaki imádkozik érte. Az imája felszáll Atyám trónjához, mint ragyogó fénysugár, Ő a Szívébe helyezi, és kegyelemmé alakítja. Ezt a kegyelmet azonnal leküldi a haldoklónak, megtöri vele szabad akaratát, meglágyítja vele a szívét, és nagy bűnbánatot tölt bele. Ilyen esetben az ima segít. Ebből következik, hogy az ima mindig tud segíteni, még a pokol szélén álló lelkeknek is. Nincs olyan eset, hogy ne segítene.

5.

Érzés: Annyira kell együtt érezni másokkal, hogy meg tudjuk vigasztalni őket, irányt tudjunk mutatni nekik, de ha hagyjuk, hogy az érzelmeink elhatalmasodjanak, nem tudunk előre lépni.

Jézus: Képzeld el gyermekem, mi lenne az olyan orvossal, aki együtt zokogna a beteggel a fájdalmai miatt, ahelyett, hogy megfontolt, nyugodt gondolkodással segíteni próbálna neki. Így vagytok ti választottak. Amikor hozzátok fordul valaki testi-lelki bajaival, nem zokogni kell vele és hangosan sajnálgatni, hanem tanácsokkal, és testi-lelki támaszadással megvigasztalni, cselekedni, hogy megkönnyítsétek terhét.

6.

Hang: Jól sírd ki magad.

Kép: Egy orvosi rendelőben egy orvos fehér köpenyben vígasztal valakit.

Kép: Jézus lefelé néz.

Jézus: Bánatodban, örömödben, egyaránt hívjál Engem. Én, mint jó orvos a beteget, megvigasztallak. Nekem sírd ki magad, soha ne másnak panaszkodj.

7.

Arról volt szó, hogy az Úrra bízom az embereket.

Hang: Ülésrended ez.

Jézus: Helyes, hogy gyermeki bizalmaddal Rám bízod felebarátaid sorsát. Én tudom, kit hova állítottam, és a túlvilágon a számonkérés után kinek milyen helyet biztosítok.

 

8.

Hang: Dupla kenyér.

Kép: Valaki kenyeret szel.

Jézus: Nem minden gyermekem részesül egyformán az Oltáriszentség kegyelmeiből. Aki csak gépiesen áldozik, alig nyer valami kegyelmet. De akinek szíve bűnbánattal közelít Hozzám, és szélesre tárja ajtaját, az duplán kap kegyelmeimből.

9.

Horvátországban tartózkodtam néhány napot, megmenekülésükért imádkoztam.

Érzés: Eljön az idő, amikor minden visszakerül az eredeti állapotba, azaz, az elszakított területek Magyarországhoz fognak tartozni

Kép: Jézus arca nagyon közelről.

Kép: Fatimai Szűzanya.

Kép: Egy szív.

Jézus: A hozzátok tartozó magyar emlékeket Angyalaimmal és Édesanyámmal megőriztem nektek. Valóban úgy lesz, ahogy érzed, hogy mikor megteremtjük az Új Világot, visszaáll a régi rend, minden a helyére kerül. Ami tiétek volt, az újra a ti tulajdonotok lesz. A magyarok együtt lesznek, és nem egymástól szétszakítva. Édesanyám Szent Szívébe zárta nemzeteteket.

10.

Hang: Nyomasztó odatartozás.

Kép: Nagyon magas épületek, felhőkarcolók.

Hang: Nagyon régen volt.

Jézus: Akik tájékozottak a jövendöléseimben, azoknak nyomasztó az odatartozás a veszni induló népek országaiba, mert lesznek nemzetek, sőt, kontinensek, melyek elvesznek a nagy tisztítás alatt. Ezt a katasztrófát nagyon régen megjövendöltem választottjaimmal.

11.

Kép: Fehér fényben egy Angyal áll előttem, szárnyai lefelé néznek.

Jézus: Az Angyal, aki előtted állt, az Őrangyalod, Aki mindig várja kéréseidet.

12.

Kép: Egy erős, izmos férfi testőr.

Hang: Jó messze vannak egymástól.

Jézus: Ha valamit lehetetlen megoldani, ha veszélyben vagytok gyermekeim, hívjátok az Angyalok karaiból az Erősségeket. A hitetlen ember és az Angyalok jó messze vannak egymástól. Sosem kérik pártfogásukat.

13.

Hang: Nem dobom ezt el.

Kép: Egy valaki mélyen belenyúl egy zacskóba vagy zsákba.

Hang: Abszolút nem.

Jézus: A haldoklók a földi életükből csak a cselekedeteiket hozzák Elém az ítéletükre. Ez van a zsákjukban. Belenyúlok, sok kacatot találok, de van köztük egy értékes drágagyöngy. Kiemelem, mert ez az egyetlen szeretetcselekedete a Földön. Abszolút nem dobom el. Ezzel menti meg a lelkét.

14.

Kép: Egy valaki egy nagyobb fehéres-sárgás gömböt tartott.

Jézus: Ez a gömb azon gyermekeim gyűjteménye, akik felkészültek a Szentlélek fogadására, ragyognak a tisztaságtól és szeretettől.

15.

Hang: Meghallgattatok Engem, és most Én is meghallgatlak titeket.

Kép: Fehér fény.

Jézus: A Szentíráson és üzeneteimen keresztül ti engesztelők meghallgattatok Engem, és most, mikor jönnek a szorongattatások és könyörögtök Hozzám, Én is meghallgatlak titeket. Jelenlétem, a fehér fény az Én kegyelmem, amivel bátorrá és elszánttá teszlek titeket.

16.

Kép: Egy szűk helyen, 3 fal közé szorítva áll egy asztal, rajta újságpapír, azon pedig 3-4 silányabb minőségű kenyérszelet, amelyet el kellett fogyasztanom.

Jézus: A látomás azt fejezi ki, hogy az éhínség alatt, amit a háború fog okozni, még a legócskább ételnek is örülni fogtok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr3313512167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása