Isten szemével

2019.11.11. 11:33

2019.11.10.

1.

Budapest helyzetéről gondolkodtam, és az új polgármesterről.

Hang: Mint a trójai faló.

Kép: Arany búra védi Budapestet.

Érzés: A Szűzanya védi a várost.

Kép: Budapesten belül sok a törmelék, szemét, a leigázottság a jellemző.

Érzés: Most a népnek kell védenie Budapestet az engesztelő imáival.

Hangom: Uram, most nagy a baj nálunk Budapesten, de Nálad mindig van megoldás.

Hang: Összefogni!

Hang: Mentsük meg Budapestet.

Kép: Kerítés Budapest körül.

Kép: Budapest körül arany búra, ezen kívül angyalok állnak körbe Budapest határán, kik kupolaként borítják be a várost

Hang: Itt a lét a tét.

Azon gondolkodtam, mintha Budapest elesett volna:

Hang: Nem fog elesni.

Jézus: Budapest helyzete hasonló a trójai faló eseményéhez. Az ellenség erői belülről fejtették ki hatásukat, hogy a vezetés megváltozzon. Csak imádkozzatok Budapestért gyermekeim, mert ha összefogtok, a ti buzgó imáitok aranybúrát képeznek a főváros fölé. Védelmem jeléül arany kerítéssel veszem körül Budapestet, hogy megvédjem a gonosz támadásaitól, aki az új polgármester felhasználásával tönkre akarja tenni. Budapestet körülvevő kerítés mellett úgy állnak az angyalok, mintha harcosok lennének. Védik a várost, és bármekkora támadás lesz, Budapest pompájában és fényében megmarad, nem esik el.

2.

Magyarország sorsáról és az országos engesztelőkről gondolkodtam, azokról az engesztelőkről, kik annak idején két csoportra oszlottak a normafai engeszteléssel kapcsolatban.

Kép: Ha külön-külön imádkoznak, nem olyan hatékony az imájuk, mintha együtt imádkoznának.

Kép: Ha a két csoport kiengesztelődve egymással együtt imádkozna, olyan fehér fény törne az Ég felé, amelyben tűz lángol fel.

Kép: A különálló csoportok azért nem elég hatékonyak, mert a kiengesztelődés hiánya miatt a gonosz beférkőzött a tagok közé, mely sűríti a sötétséget az engesztelők körül, és nincs egység a többivel. Ezáltal Budapesten is sűrűsödik a sötétség.

Amikor az engesztelő csoportok közötti egyet nem értés jutott eszembe:

Hang: Elég! Össze kell fognotok!

Jézus: Drága gyermekem, látom, hogy az országos engesztelők többsége még mindig nem békült ki egymással a nyilatkozat megjelenése után sem. Pedig engesztelő gyermekeim, higgyétek el, hogy ha külön-külön imádkoztok, nem tudtok olyan hatékonyak lenni, mint ha összefogtok, mint régen. Ha együtt imádkoznátok mindannyian az Anna réten, mint egykor, kegyelem sugarakkal árasztanálak el titeket, melyekben tűz lángol. Ez a teljes kiengesztelődés egymással, sokat segítene egész Magyarországnak is, és a ti Budapesteteknek is. Most már elegem van abból, hogy egymás ellen éreztek. Fogjatok össze, és együtt engeszteljétek Atyámat bűneitekért és a világ bűneiért. Mentsétek a lelkek sokaságát.

3.

Arra gondoltam, hogy hiába harcolnak a gonosszal az angyalok a fejünk felett, ha mi nem akarunk harcolni a gonosz ellen.

Kép: Aki imádkozik, és gyakorolja a hitét, annak az angyala hatékonyabban harcol a gonosz ellen, mint azoké, akik nem imádkoznak.

Hang: Győzünk!

Jézus: Ha jön a kísértés, ti gyermekeim nem lehettek tétlenek. Az igaz, hogy az őrangyalotok harcol a gonosszal a fejetek fölött, de ebben a küzdelemben nektek is részt kell venni. Hogy lehet részt venni? Felém fordulással, hogy erőt kértek Tőlem a kísértés legyőzésére. Azután megerősítitek akaratotokat, és erősen megfogadjátok, hogy nem követitek el a bűnt. Nagyon fontos, hogy azért óvakodjatok a bűntől, mert nagyon szerettek Engem és Atyámat, és nem akartok Nekünk fájdalmat okozni. Ne azért féljetek a bűntől, hogy más emberek mit szólnak, ha elkövetnétek. Amikor az angyal látja, hogy milyen bölcsen és kitartóan ellenálltok a bűnnek, akkor nagyon hatékonyan tud harcolni értetek. Ilyenkor győztök.

4.

A normafai kápolnáról és az ottani engesztelésről gondolkodtam.

Érzés: Azért rúgta szét a gonosz az ottani engesztelőcsoportot annak idején, mert nem tetszett neki, hogy már elérték azt az engesztelők, hogy minden szombaton szentmisét tartsanak. Mivel a normafai engesztelés nagyon fontos Magyarországra nézve, és ezen keresztül a világra nézve is, a gonosz minden emberi gyengeséget kihasználva elrontotta az engesztelők közötti egységet.

Hang: Szerveződni, szerveződésben lesz részetek.

Jézus: Hosszú éveken át Édesanyám és Én boldog megelégedettséggel néztük, hogy milyen szépen, ünnepélyes szentmisékkel folynak az engesztelések a Normafánál. Ellenségemet ez fölöttébb dühítette. Ő talált ki egy hamis üzenetet, amely megrontotta az egységet. Ugyanis, ütközött az Én igaz szavaimmal. Mivel megoszlott az engesztelők régi közös tábora, kénytelenek voltak a vezetők úgy megszervezni az engesztelést, hogy két helyen legyen. Most, hogy változott a helyzet, lelepleződött a hamisság, gondolkodhattok azon, hogyan tovább, hogy végre visszatérjen a régi egység és béke.

5.

Hang: Tabula rasa (magyarul: tiszta lap).

Jézus: A Normafánál tiszta lappal kell indulni. Félre kell tenni az ítélkezéseket, az elmarasztalásokat, a hibáztatásokat, meg kell érteni a tévedés lehetőségét egy-egy látnok esetében, meg kell bocsátani, és el kell fogadni egymást az engesztelőknek.

6.

A Mária házáról volt szó Kaposfüreden.

Kép: A Mária Házán kívül hangszórók vannak, kint miséznek az udvarban, olyan sokan vannak, hogy bent már nincs hely.

Hang: Nagy zarándokhely lesz… de addig ki kell ott tartani… Nagyfigyelmeztetés után lesz… ugyanúgy, mint a Normafánál

Kép: A Normafánál rengetegen vannak.

Jézus: Látomásban mutatom neked, hogy a kaposfüredi Mária Ház nagy zarándokhely lesz. Most még nem sokan ismerik, és csak kevesen járnak oda. Bezzeg a Nagyfigyelmeztetéskor az ország különböző részeiből áramlanak majd oda a hívek, és legbátrabb pap-fiaim fognak ott miséket és engeszteléseket tartani. Akkor majd az Anna-réten is nagy tömeg lesz.

7.

Hang: Vácon.

Jézus: Vácon is visszatér a régi trend, a templom tömve lesz, még kint is állnak, és hallgatják a szentmisét, a szentségimádást és az engesztelést.

8.

Egy plakátot láttam egy énekesről.

Kép: Angyalok az Égben, az egyikük az Oltáriszentséget emeli magasba.

Jézus: A földi sztár sikere összehasonlíthatatlan Isten dicsőségével. Őt is körülveszik és hallgatják, de Engem, a második Isteni személyt angyalok milliárdjai és szentek milliói imádnak, és vesznek körül hódolatukkal.

9.

Misén a pap felemelte az Oltáriszentséget.

Hang: Áldozatot mutatok be neked.

Jézus: A szentmisén a pap csak eszköz. Én vagyok az áldozó és áldozat egy személyben. Én emelem fel neked az Oltáriszentséget. Én mutatom be az áldozatot. Azt az áldozatot, hogy szenvedtem és meghaltam érted. Minden szentmisén újra és újra bemutatom ezt.

10.

Hang: Félre kell tenni minden sértődöttséget.

Kép: Jézus balra néz lefelé.

Hang: Egymás kinyújtott kezei vagytok.

Jézus: Az országos engesztelők egymással szemben álló tagjaihoz szólok. Bocsássatok meg egymásnak, tegyétek félre a sértődöttségeket, fogjatok össze, nyújtsátok egymás felé segítő kezeiteket.

 

11.

Olvastam: Te tudod, hogy szeretlek: Jézus: „Öltözz világosságba, mert jön a te Világosságod!”

Gondolat: Azért kell világosságban öltöznünk, mert különben az Úr világosságának jelenlétében nem tudnánk megállni az Úr előtt.

Jézus: Mindenkinek hirdetem, hogy öltözzön világosságba, és hagyja el a bűnöket, mert hamarosan bekövetkezik a második dicsőséges eljövetelem, jön a ti legfényesebb Világosságotok. A bűnök eltakarnának előletek Engem.

12.

Eszembe jutott, hogy Isten az embert férfinek és nőnek teremtette, és hálát adtam érte. Ugyanakkor eszembe jutottak a különböző gender elméletek, és hogy vannak önkényes és szándékos törekvések arra, hogy összekeverjék a nemeket.

Jézus: Atyám bölcsessége teljesedett ki abban, hogy az embert férfinek és nőnek teremtette. Így egészítik ki egymást. Vessétek el azokat a bűnös és beteges elméleteket, melyek összekeverik a nemeket, és bűnöket szülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr8715327178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása