Isten szemével

2019.02.11. 12:56

2019.02.10.

1.

Kép: Egy hatalmas szobor egy nagy téren. A téren a szobor körül emberek sokasága, de az emberek hangyányi nagyságúak a szoborhoz képest.

Jézus: Ez jelkép a jövőből. Az antikrisztus mérhetetlen hatalmát és erejét fejezi ki a neki behódoló emberek előtt.

2.

Kép: Egy tálkából kanállal vesznek ki szent olajat, majd kiöntik a kanálból illetéktelen helyre.

Jézus: Az antikrisztus uralma alatt nemcsak az Oltáriszentséget tüntetik el és semmisítik meg, hanem a szent olajokat, a katekumenek olaját, a krizmát, a betegek kenetének az olaját is, amelyekkel a szentséget szolgáltatták ki.

3.

A 2020-ban megrendezendő Eucharisztikus Kongresszus sikeréről gondolkodtam.

Hang: Jó előkészületek kellenek valami sikeréhez.

Jézus: Az Eucharisztikus Kongresszus csak akkor sikerülhet jól, és csak akkor válthatja valóra a hozzá fűzött reményeket, ha már most a papok és hívek a legnagyobb tisztelettel és hódolattal bánnak az Oltáriszentséggel. Óvakodnak a szentségtörésektől, pl: a bűnös állapotban áldozástól, az újraházasodottak áldoztatásától, mert ezek azok a vétkek, amelyek a legnagyobb fájdalmakat okozzák Nekem, az Eucharisztikus Jézusnak.

4.

Kép: Egy néhányan összejöttünk egy kis csoportba, 4-6 ember alkotta a kis csoportot. Egy püspök csatlakozott hozzánk.

Hang: A háborúban is.

Jézus: Amikor megindul a szétválasztódás, felszentelt gyermekeim, a papok, püspökök, bíborosok egyaránt kettéválnak, és magukkal viszik híveiket is. Az üldözés alatt, de már a közelgő háború idején is gondoskodom engesztelő gyermekeimről, hogy ne maradjanak pásztor nélkül.

5.

Kép: Egy nagyon kövér férfi áll előttem.

Hang: Nagyon gazdag.

Kép: Kék fény.

Jézus: A nagy gazdagság nem használ a léleknek, inkább árt, mert gőgössé, önteltté teszi. Törekedj kislányom a szegénység szeretetére.

6.

A Normafai kápolna pályázatairól volt szó.

Kép: Egy fekvő rózsa, melynek nagyon hosszú a szára. A rózsa virága balra néz.

Kép: Arany fény.

Jézus: A fekvő rózsa az áldozatos engesztelők imáját jelenti, ragyogó fényben fog feltámadni, amikor végre felépül az Édesanyátok által kért kápolna.

7.

Egy halottért imádkoztam.

Kép: Az elhunyt lélek mintha nem szenvedne annyit korábbihoz képest, vidámabb volt az arca.

Kép: Egy falon egy falinaptár van, az elhunyt a falinaptárt nézi.

Jézus: Látod gyermekem, érdemes imádkozni a halottadért, mert enyhült szenvedése. A falinaptáros kép azt mutatja neked, hogy ez az elhunyt alig várja, hogy eljöjjön szabadulásának ideje. Ebben sokat segíthetsz neki.

8.

Egy éneket énekeltek Budapestről.

Kép: Szűzanya Budapest városa felett lebeg, dél felé fordulva.

Kép: Magyar Korona.

Jézus: Édesanyám szeretné választott Magyar népe érdeklődését a világi dolgoktól a komoly gondok felé fordítani, ezért fordul Afrika és Arábia felé. Onnan várható a migránsok beözönlése.

9.

A prédikációkról, és annak felépítéséről volt szó.

Olvastam: Pio atya idején egy pap egy magas szintű szentbeszédet tartott, amit Pio atya megkritizált, mert nem volt érthető mindenki számára.

Kép: Magyarország Őrangyala tömjénezővel a kezében.

Jézus: A prédikációk rendeltetése, hogy az Evangéliumi Szent szavaimat közelebb hozzák és érthetőbbé tegyék a hívek előtt. Tehát, nem az a lényeg, hogy egy retorikai mesterművet alkossanak. Magyarország Őrangyala szomorúan látja, hogy a szentmiséken egyre ritkábban történik tömjénezés. Ezért, a papok helyett körültömjénezi az Én oltáromat, és Engem az Oltáriszentségben.

10.

Kép: Egy könyvszekrény, melynek felső és alsó polca tele van mindenféle dolgokkal, könyvekkel. A felső polcon lévő könyvek tetején egy Szeretetlángos Szűzanya kép van fektetve.

Jézus: Ez egy olyan gyermekem könyvszekrénye, akinek még a világi dolgok fontosabbak, mint Édesanyám és Én.

11.

Kép: Egy kilincsen a kabátom van felakasztva, egy kéz leveszi azt onnan.

Jézus: Őrangyalod rendre akar szoktatni, hogy mindent azonnal a helyére tégy.

12.

Kép: A piros színű Szent Szív felett egy kitárt szárnyú fehér galamb van, mindkettő körül fényár van.

Jézus: Szentlelkem és Én szorosan összetartozunk, és Atyám fénye borít be minket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr9414642996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.