Isten szemével

2018.03.19. 14:07

2018.03.18.

1.

Március 15.-ei ünnepen felvonják a nemzeti lobogót.

Érzés: A nagy harc most kezdődik el az igazi szabadságért, Krisztus mellett, nemzeti szinten, és a hit kérdésében is.

Érzés: Egy nagy erő kiáramlása, ahogy felvonják a zászlót.

Kép: Sok Angyal jön harci ruhában, Szent Mihállyal.

Kép: A miniszterelnök harci ruhában, sisak a fején, harci eszköz a jobb kezében, a háta mögött sokan, mint a hadserege, ugyanúgy harci ruhában és felszerelésben.

Kép: A kép alján egy nagyobb földdarab alakjában az Európai Unió, belőle egy kicsi zöld rész kiszakad, és az Ég felé repül pillanatok alatt.

Kép: Az Európai Unió, mint egy személy, mely gyötrődik, véres az arca, nyög, nagyon szenved, míg egy másik személy, mint Magyarország, a kép jobb oldaláról nézi őt, ki úgy áll, mintha egészséges volna.

A miniszterelnök arról beszélt, hogy az Európai Unió odaadta a kultúráját.

Kép: Egy farkas áll egy személy előtt, amely Magyarországot szimbolizálja, és el akarja ragadni a személy kezéből amit tart és szét akarja tépni. Egy másik személy, ki a farkas és Magyarország között áll, folyton nyomást gyakorol Magyarországra, hogy adja oda, ami a kezében van. Magyarország olyan mozdulatot tett, hogy amit tartott a két karjában nagy erővel visszarántotta a farkas szájából, mintha mondta volna: „nem adom!”, és kissé hátralépett volna.

Jézus: Drága kislányom, ezen a nagy nemzeti ünnepeteken valóban megkezdődött a nagy harc kétféle értelemben. A régen folyó küzdelem az igazság mellett álló nemzeti érzelmű kormány, és az ellenzék között, valamint az Istent hívő és szerető engesztelő magyarok és a gonosz lelkek között, akik irányítják a migrációt. A magyarok fölött Magyarország Őrangyala, és minden jóérzésű magyar Őrangyala harcol az ellenséggel. Ezért láttad a képen harcos öltözékben az Angyalokat. Láttad miniszterelnökötöket is, mint vezért, fegyverrel a kezében, aki a gonosz elleni ütközetet vezeti. Sok követője van. Magyarország még olyan áron is megvédi szabadságát, hogy kilép az Európai Unió kötelékeiből. Képben mutattam neked a kiszakadt zöld darabot, amely nem más, mint Magyarország. Ne félj kicsi népem, az Én gyermekemnek nem hiába mutatom, hogy nemzetetek győzelemre jut, az Unió pedig szétesik. Magyarország nem gyáva és megalkuvó, szembeszáll az elnyomóval, nem adja meg magát.

2.

A miniszterelnök az ünnepen üdvözölte a lengyeleket.

Kép: II János Pál Pápa balra fordulva a pásztorbotjára támaszkodik, és mosolyog

Jézus: II János Pál Pápa végignézte ezt az ünneplést, és szíve együtt dobogott veletek.

3.

Kép: A Magyar korona Szűzanya kezében, majd a fején.

Kép: A Magyar Korona Jézus fején, majd a Mennyei Atya fején.

Kép: A Magyar Korona felemelkedik a levegőben az Ég felé.

Jézus: Atyám, Édesanyám és Én nagy szeretettel övezzük országotok jelképét azzal a mozdulattal, hogy a fejünkre tettük, kifejeztük előtted, hogy a magyar nemzet választott népünk. Megóvjuk és felemeljük. Az Új Világban a magyar nép nagy megbecsülésben és tiszteletben részesül a többi nép megmaradt tagjai előtt, viszont, az Európai Unió vezetői, ha nem lesz bennük bűnbánat, nem állhatnak meg Előttem, a mélybe taszítom őket.

4.

A Koronához mentünk a Parlamentbe, ahogy az Úr kérte egy választottján keresztül. A csoport két részre szakadva ment a Koronához, nem találták meg egymást a váró tömegben. A csoport egyik része pappal ment be, a csoport másik része pedig nem. Voltak, akiknek ez rosszul esett, és gondolták, hogy a jelenlétünk nem ér annyit az Úr szemében, mintha a csoport másik részével mentek volna a Koronához.

Jézus: Amikor ott álltatok a Korona előtt, Én úgy tekintettem rátok, mintha köztetek lenne az Én felszentelt szolgám is, hiszen ő is ott volt az épületben. A szándékot nézem, nem pedig azt, hogy a körülmények mit produkáltak.

5.

Isten erejéről volt szó.

Érzés: Olyan hatalmas és erős, hogy a negatív beállítottságú embereket meg is tudja bénítani, de ugyanakkor a pozitív beállítottságú embereket felemeli.

Kép: Egy személy úgy emelkedik, repül, mint a toll.

Érzés: Azért repül, mert a bűn már nem bilincseli le annyira. Minél több teher, bűn kerül le az emberről, annál jobban emelkedik, amit az ember szabad akarata szabályoz.

Jézus: Isten ereje valóban mindenre képes. Le tud taszítani, a legsúlyosabb bénaságba, vagy akár a tisztítóhely legmélyére, vagy a pokolba. Ezt olyannal teszi, aki gőgös, és nincs benne semmi bűnbánat. De ugyanakkor, ez az erő pozitív irányba is működik, az alázatost, a bűnbánót, a szeretettel teljest elárasztja kegyelmekkel, és magasra emeli.

6.

Arról volt szó, hogy mi a teendő, amikor a betegség ágyhoz köt.

Jézus: Drága gyermekem, ha csak arról van szó, hogy fájdogál a lábad, vagy a fejed, vagy a fogad, akkor elvárom tőled, hogy hozz áldozatot, gyere el a házamba. De ha fekvő beteg vagy, nem kívánom ezt tőled. Ugyanis, még nagyobb baj lehet belőle, a gyenge szervezeted hozzáfázik, és kaphatsz egy tüdő- és mellhártyagyulladást, amit hetekig, vagy hónapokig hordozhatsz. Amíg lázas vagy, ne kelj fel, ne menj zarándokútra, se a templomba. A tested a Szentlélek temploma.

7.

A TV-ben a Titanicról volt szó.

Érzés: Az Úr a gonosz ármánykodását használta ki, hogy Magához szólítson embereket. Nem véletlenszerű, hogy ki maradt életben. Akinek további feladata volt a Földön, az túlélte a katasztrófát, akinek nem volt szüksége, hogy a Földön maradjon, azt Magához szólította.

Jézus: Isten élet és halál Ura. Ő előre tudja mindenkiről, meddig fog élni. A Titanic sorsát is előre tudta. Akinek szerinte eljött az ideje, annak menni kellett. Akinek viszont még hátra volt bizonyos idő, azt kimenekítette, az túlélte a katasztrófát. Ez esetben is, minden az Ő Isteni akaratán múlott. Ez nem azt jelenti, hogy Ő okozta és akarta a Titanic vesztét.

8.

TV-ben: Európában egy felmérést végeztek, hogy melyik nép a legboldogabb. A finneket találták a legboldogabbaknak, kik meg vannak elégedve az oktatással, egészségüggyel, és mással is. Korábban olvastam, hogy a gyermekeket már nem tanítják meg írni, hanem elektronikus eszközön felismerni a szavakat. Ezt a tanítási módszert más országokban is szorgalmazzák és próbálgatják.

Érzés: Csak akkor lehet a tudást felépíteni, ha az alapoktól kezdik. Ha nem így történik, a későbbiekben nagyon visszacsap. Így van ez a lelki fejlődésben is. Pl: az Úr a saját korában sok beteget gyógyított és szabadított, de voltak közülük, akik visszaestek. Azok estek vissza, kiknek a szabad akarata nem volt elég erős, hogy ellenálljanak a kísértéseknek. De akinek a szabad akarata erősödött, az jobban ellen tudott állni a gonosz kísértéseinek.

Jézus: Én a fokozatosság elvét tartom célravezetőnek az ismeretszerzésben, de még a lelki fejlődésben is. Az egyszerűtől a bonyolult felé kell haladni, a könnyűtől a nehéz felé. Mindent az alapoknál kell kezdeni. Pl: a pici gyermeknek a vallásos nevelésben nem a Szentírást kell felolvasni, hanem kezébe adni a keresztet, de nem a felfeszítettel, és elmondani neki, hogy milyen mélyen bántottak Engem. Azután, simogassa meg, csókolja meg a sebeimet, és szorítsa a kis szívéhez. És ahogy növekszik, úgy kell felvilágosítani, hogy mi a jó, és mi a rossz, megismertetni velük a Szentségeket, és hozzászoktatni őket a vallás gyakorlásához.

9.

Kép: A Szűzanya szobrát hozzák katonák.

Érzés: Vele együtt harcolunk a kereszténységért.

Kép: Szűzanya meghatódva néz, csillognak a szemei, mosolyog.

Jézus: Ti vagytok Édesanyám öröksége, Ő vezeti a harcot ellenségeitekkel szemben. Győzelemre akar vinni titeket. Ő az, Aki mindenkit Hozzám vezet.

10.

Amikor szívimát mondunk:

Kép: Egy Angyal, balra fordulva jegyzetel.

Jézus: Mikor saját szavaiddal szólsz Hozzám, az nagy öröm Számomra. Hogy hagynám elveszni? Egy betű sem tűnhet el belőle.

11.

Hang: Hazudjatok!

Jézus: Ne is figyelj rá, ez ellenségem hangja.

12.

Kép: Fontos megünnepelni ezt bennetek.

Kép: Jézus Szent Szíve képe.

Kép: Arany fény

Jézus: Legyen ünnep számodra, amikor az Eucharisztiát magadhoz veszed. Aranybetűs ünnep legyen minden nap, mikor áldozol.

13.

Hang: Céltalanná válik életed nélkülem.

Kép: Fény.

Jézus: Ha nem lennék melletted, nem találnád a helyed, csak üres földi céljaid lennének.

14.

Hang: Könnyű vérű vagyok.

Kép: Mint az árvíz, csak vérből. Fák és egyebek állnak vérben.

Jézus: Könnyen adtam a Véremet az emberiségért, mert hatalmas bennem a szeretet. Az árvíz, amit a képen mutatok, az Én áldozatos vértanúim vére.

15.

Hang: Érzelmek.

Kép: Jézus Szent Szíve képe.

Jézus: Az érzelmek veszélyesek, mert általuk a gonosz rossz irányba vihet téged. Én sem az érzelmeket nézem az érdemeid között, hanem az akaratodat.

16.

Kép: Nagy piros dobogó szív.

Hang: Igen, minden szem belülről jön.

Jézus: Mivel a szem a lélek tükre, látszik benned szíved minden érzése. Látszik, ha szomorú vagy, látszik, ha fáj valami, látszik, ha örülsz, és boldog vagy. És ezek az érzések a szívedből erednek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr2813798276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lowoa · https://gloria.tv/lowoa 2018.04.02. 10:17:26

17.

Idegen nyelvek tanulásáról volt szó.

Érzés: A Szeretet nyelvét kell jól megtanulnunk.

Kép: Jézus Szent Szíve képe.

Kép: Irgalmas Jézus.

Jézus: Sokkal többre értékelem, ha valaki ismeri és használja a Szeretet nyelvét, mintha inkább 20 nyelven beszélne.

18.

Az ember tudásáról volt szó, és mi történik akkor, ha az ember elhagyva a Földi életet átköltözik az Örök Életbe

Kép: Az emberből többfelé szálak indulnak ki, melyek akár a Föld felszínén terjednek, vagy az Ég felé.

Érzés: Az a tudás, amely az ember földi ismereteit gyarapítja, az az ember halála után itt marad a Földön, csak az marad meg, mely Istennel kapcsolatos. Az ember tudása a túlvilággal kapcsolatban egyes esetekben csak gyér, más esetekben szélesebb körű.

Jézus: Ha a lelketek kilép testetekből, a földi ismeretek közül csak azok kerülhetnek fel veletek együtt a Mennybe, melyek a hittel, a túlvilággal, a lelketekkel, Istennel kapcsolatosak. Még a 3-4 diplomával rendelkező gyermekem sem viheti magával tudását, amit a tudományból elsajátított. Ahogy beléptetek a Mennyek országába, nem áll le az ismeretszerzés. Ott már értelmetek kitágul, nagyobb lesz a kapacitása, és nagyon gyorsan sokat tanultok. De ez a tudás, amit ott szerzetek, nem azonos a földi tudással. Ez Isten tudásának egy kicsiny része.

19.

Hang: Felfogásod ez.

Kép: Egy meredek sziklás hegyen guggolok lila ruhában, lefelé nézve nyúlok a sziklák közé, jobbra fordulva.

Jézus: Felfogásod szerint a bűnöket azonnal meg kell bánni. Csak a kegyelem állapotában, tiszta lélekkel, tele bűnbánattal lehet eljutni az életszentség magaslatára. Ha elestél, nem nyugszol bele, hamar megtalálod az új bűnöket, és viszed a gyóntatószékbe.

20.

A testvéremmel az életről beszélgettünk, hogy az egy olyan verseny, amelyben nem másokkal versenyezünk, hanem saját magunkkal. Mivel az Úr mindenkinek más képességet adott és feladatot, magunkat nem hasonlíthatjuk másokhoz. Kizárólag csak magunkhoz képest tudunk előre haladni. Az igaz, az emberek egymásnak vagy segíthetnek, vagy lábat állíthatnak.

Jézus: Így is fogalmazhatnánk kislányom, hogy az élet verseny a test és a lélek között. Mindenki önmagában vívja meg ezt a harcot. Ha győz a lelke, boldog, és kiegyensúlyozott. Ha a test győz, az lehúzza őt. Soha ne egymással versenyezzetek, mert mindenki más, Én adtam az erényeit, Én engedem meg az eleséseit. Senkihez ne hasonlítsátok magatokat.

21.

Kép: Egy eldugott helyen egy barlangrendszer, puha dologgal bélelve, egy vájolatban az Úr ül, és nyújtja karját.

Jézus: Azt mutattam meg neked, hogy a rátok váró nehéz időben az Én puha, édes védelmemet fogjátok élvezni.