Hernyék

2017.06.17. 18:24

2017. június 17-én Hernyéken állították fel a következő fénykeresztet a Szent Rafael egészségmegőrző központ, Szent György energia parkjában. A park nyitva áll minden szeretetteljes lelkű ember előtt, aki a padokon ülve szeretne megpihenni, feltöltődni és egy imát elmondani a kereszt alatt. Hálát adni mindenért, amije van és kérni mindazt imában mire szüksége lenne Jézus nevében Istentől! Legyen az egészség, munka, útmutatás…stb. Imáinkban kérhetünk azon szeretteink részére is segítséget, akik még nem hisznek, vagy nem tudnak itt lenni, de bajban vannak.
A keresztfa a Felsőjánosfai Martonfa KFT adománya, a park növényeit a Novai Szalai Díszfa iskola ( Szalai Cecília ) adományozta Isten áldja őket jóságukért.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr713742754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása