Isten szemével

2017.04.24. 20:52

2017.04.23.

1.
Kép: Egy hegyen, fehér háttérben egy valaki várakozik, a fehér ruháját szél lobogtatja.
Jézus: Én állok ott a hegyen, a fehér hegyen, az életszentség legmagasabb pontján, és várom gyermekeimet, hogy legyőzve az akadályokat kapaszkodjanak fel Hozzám.

2.
Vianney Szent János jutott eszembe.
Kép: Hosszan tartó piros fény.
Jézus: A piros fény Vianney Szent János áldozatos életét jelképezte.

3.
Kép: Egy szív alakban idilli tájkép, patak, rét, a szív kontúrja zöld növénnyel, és szép virágokkal van tele.
Jézus: Az engesztelők szívében boldogan tartózkodom, sétálok, pihenek, mert különleges szépségekkel kényeztetnek Engem. Erényekkel, lemondásokkal, önmegtagadásokkal.

4.
Hang: Az angyalok szertartása ez veled.
Jézus: Mikor imádkozol, közben az Angyalok is együttműködnek veled. Amikor keresztet vetsz, Ők is keresztet vetnek. Amikor dicsőíted a Szentháromságot, Ők is dicsőítenek. A szándékaidat sugallataikkal segítik összegyűjteni. A rózsafüzért és egyéb imákat együtt mondják veled.

5.
Hang: Millió szem néz téged.
Jézus: Amikor azt gondolod, hogy senki sem lát, az egész Szentháromság figyelmes szemmel néz téged. Akkor is, ha jót teszel, akkor is, ha rosszat. De nemcsak Mi láthatunk, hanem a Menny lakói is, az Angyalok és Szentek, ezek közül az Őrangyalod egészen közelről. Még a tisztuló lelkek is engedélyt kapnak, hogy betekintést nyerjenek életedbe.

6.
Hang: Meghajlás… meghajlással köteles.
Jézus: Az Oltáriszentség előtt mindenki meghajlással köteles tiszteletet adni. De még jobban örülök, ha térdet is hajtanak előtte.

7.
Mary K. Baxter: Amit a Pokolról mindenkinek tudni kell című könyvéből: A Pokolnak ember alakja van, mint Krisztus testének. Van keze, lába, gyomra, szíve, és más része is.
A szívről:
- A gonosz erők, démonok, gonosz szellemek áramlanak ki belőle, ezek sok gonosz dolgot visznek végbe
- A legelviselhetetlenebb bűz árad a szívből.
- Koromsötétség honol a szívben.
- Kétségbeesett kiáltozás mindenfelé.
- A sátán trónja egy oltár előtt, amelyen a Halál könyve.
Mivel a gonosz Istent utánozza mindenben, így Isten szívéről a felsoroltak ellentéte igaz
Isten szíve:
- Isten ereje árad belőle.
- A legeslegfinomabb illat árad a szívből.
- A legeslegfenségesebb fény, világosság, ragyogás.
- A szereteten kívül a legnagyobb öröm és boldogság árad a szívből.
Érzés: Újra és újra az tárul elénk, hogy minden jó vagy rossz a szívből indul ki, így a mi szívünkből is, amelyből gondolat fejlődik ki, majd cselekedet, az erénnyé vagy bűnné, amely rátapad a lélekre. A bűn megfelelő megbánás és szentgyónás nélkül szinte rákeményedik a lélekre, majd ennek sokszoros gyakorlása után a lélek már annyira összeolvad e tulajdonságokkal, hogy szinte eggyé válik vele. Ezért érdemes folyton a jót gyakorolni, hogy eggyé válhassunk a jóval.
Jézus: Drága kislányom, jó a meglátásod a gonosz szíve és az Én Szentséges Szívem összehasonlításakor.

8.
Azon töprengtem, hogy most az a cél, hogy minél több lélek megmeneküljön a kárhozattól.
Kép: Az Úr előtt kígyózó, tömött sorokban állnak az emberek. Az Úr rám nézett, és sugallta, hogy imádkozzam értük.
Jézus: A Földön minden pillanatban meghal valaki. Ezért nagyon sokan várakoznak külön ítéletre Előttem, az Örök Bíró előtt. Egyik választottamnak megígértem, hogy ha Irgalmasság órájában elmondjátok az Isteni Irgalmasság rózsafüzért a haldoklókért, akkor, míg tart az ima, egyetlen haldokló sem vész el.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr4012565851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lowoa · https://gloria.tv/lowoa 2017.06.05. 20:58:25

9.
Kép: Mintha két csípő lett volna összeolvadva, amelyből 2-2 láb indult ki.
Kép: Egy akrobata nő ugrik.
Kép: Egy női szem.
Jézus: Jól jegyezzétek meg gyermekeim, hogy nem szabad túlzásba vinni egy teremtmény felé sem a felebaráti szeretetet. Isten legyen első a szívedben, és bármelyik teremtmény utána következhet. Mennyei Édesanyátok szeme mindig figyelemmel kíséri lépéseiteket, hogy ne rugaszkodjatok el a saját talentumaitoktól, mint az akrobata nő a földtől. Mindenki abban tökéletesedjen, amivel megajándékoztam. Aki az imádkozás kegyelmét kapta, ne akarjon prófétálni, vagy képeket látni, hangokat hallani.

10.
Hang: A betű tükre.
Jézus: A leírt szó tükörképe gyermekemnek, aki leírja.

11.
Kép: Egy nagy kézseb az Úr stigmáiból.
Jézus: Hogy sok stigmatizáltnak a tenyerein van a kézsebe, az nem azt jelenti, hogy hamis, a gonosztól van. Hogy hol helyezem el a sebeket a testen, az az Én szuverén jogom. Nincs különösebb jelentősége, a lényeg az, hogy átélheti az Én fájdalmaim egy részét.

12.
Kép: Az Úr vállsebe.
Jézus: Kislányom, vállsebem tiszteletét nagyra becsülöm. A Golgotán ez a sebem volt a legfájdalmasabb.

13.
Kép: Valakinek sárga a bőre, a kezét felém nyújtja.
Kép: Piros és barna kockák a levegőben.
Jézus: Én nem vagyok személyválogató. Nem számít az ember neme, színe, mindenkit egyformán szeretek. Akkor vagyok boldog, ha ti a Földön követtek Engem, és nem válogattok. A piros kockák a lángoló lelkű gyermekeimet szimbolizálják, a barna kockák a tisztuló helyen szenvedőket. Sokat imádkozzatok a tisztuló lelkekért.

14.
Hang: Szeretetben lévő testvéreid vagyunk.
Kép: Fiatal kislányok arcai, a hajviseletük korábbi korokra emlékeztetnek.
Jézus: A régi korok emberei szintén a testvéreitek, szeretnek benneteket, és imádkoznak értetek. Ti is ezt tegyétek. Vannak közöttük még szenvedő lelkek is. A többségük viszont Égi hazámban lakozik.

15.
Kép: Egy magzat, mintha maga a köldökzsinór fehér fénynyaláb lenne az Ég felöl. Egy idő után a magzat is, és a környezete is fehér fénnyé alakul.
Jézus: Nagyon sokat segítetek az abortált magzatokon, ha megkeresztelitek őket. Ilyenkor elhagyhatják a semleges helyüket, és Őrangyaluk segítségével összeköttetésbe kerülnek a Mennyel. A keresztelés által megszabadulnak az áteredő bűntől, és nagyon hamar élvezhetik az örök élet örömeit.

16.
Hang: Nagyra becsüld ezt az értéket.
Jézus: Nagyra becsüld lelkedben a hitet, amely nem a te érdemed, hanem ajándékba kaptad a Szentlélektől. Hit nélkül elvesznél. Életed sivár, üres lenne.

17.
Hang: Én anélkül is le tudok csapni rátok.
Jézus: Én anélkül is le tudok csapni rátok, hogy szeretetemen csorba esnék. Mint ahogy a jó földi atya nem dühből fenyíti gyermekét, hanem hogy jóra tanítsa, így Én is büntetésemből lelketek számára hasznot teremtek.

18.
Kép: Két-három rózsaszín gyertya, az egyikük tele van tüskével.
Jézus: Az emberek természete különböző. Engesztelők között is vannak szelídek és tüskések egyaránt.

19.
Kép: Egy nagy teremben tömötten vannak az emberek, én a falnál álltam, hátul.
Érzés: Mintha ez a terem az én lakásomhoz tartozna.
Jézus: Előrevetítettem neked a távoli jövőből egy jelenetet, amikor Mennyei tágas ragyogó lakásodban fogadod a lelkeket, akiken itt a Földön sokat segítettél, és akiket imáiddal kiszabadítottál a tisztítótűzből.

20.
Hang: Már alig alszik.
Hang: Nagyon fontos neki az irhája.
Hang: Menteni akarja a bőrét.
Jézus: Ez a három mondat egyik sem Tőlem származik, hanem a gonosztól.
21.
Hang: Mit szólsz, szeráfi rangjuk van?
Jézus: A szüzekről kérdezlek
kislányom, akik földi életüket önmegtartóztatásban, teljes tisztaságban élték. A szüzeknek nincs szeráfi rangjuk, de ők állnak legközelebb a Szeráfok után a Mennyei Atyához.
süti beállítások módosítása