Isten szemével

2017.03.20. 09:34

2017.03.19.
1.
Mások kisegítéséről volt szó.
Kép: Kamillavirág ültetvény.
Jézus: A kamillavirág sok mindenre jó, mindenféle bajban segít. Fontos, hogy lelkedben végeláthatatlan sok segíteni akarás legyen. Ne fáradj bele.

2.
Kép: Fehér hótakaró vastagon beborít mindent.
Jézus: Most, a nagyböjt idején gyakran bánjátok meg bűneiteket, mert a bűnbánat minden vétséget eltakar a szemem elől.
3.
Hang: A nézőpontod megváltoztatására törekedj.
Hang: A körülményekhez alkalmazkodnod kell.
Hang: Szent Vérem által nősz.
Jézus: Ne törődj azzal, hogy háttérbe szorítanak, ne zavarjon, hogy nem ismernek el. Bárhová kerülsz az életben, a körülmények úgy fognak alakulni, hogy egyesek becsülnek, és sokra tartanak, mások irigykednek rád, és a hátad mögött megszólnak. Alkalmazkodj ezekhez a körülményekhez, gondolj Rám, mikor köztetek jártam, Én is így voltam. Leráztam Magamról a negatív megjegyzéseket, és végeztem a munkámat. Szent Vérem, melyet a szentáldozáskor magadhoz veszel, növelni fogja benned az alázatot.
4.
Kép: Egy akadály előtt állok, egy tenyéren vagyok, az visz előre.
Jézus: Ne félj, nem vagy egyedül, a tenyeremen hordozlak, és Velem minden akadályt le tudsz győzni.
5.
Többször találkoztam az „átistenülés” szóval.
Érzés: A Földön szívjuk magunkba az Isteni tulajdonságokat a gyakorlásuk által, mint pl: szeretet, béke, türelem, stb. Amennyire itt a Földön teljesedünk ki bennük, annyit viszünk át magunkkal a túlvilágra.
Jézus: Amikor majd a Mennybe kerültök, Mennyei Atyám átad nektek az Ő Isteni lényegéből, mindenkinek más és más mennyiségben. De nem mindent ad át, tehát, az átistenülés korántsem jelenti azt, hogy Istenek lesztek. Nagyon jól érzed, hogy már itt a Földön is a tökéletesedés során egyre több erény, Isteni tulajdonság fejlődik ki bennetek.
6.
Hang + Kép: Nefelejcs
Jézus: A nefelejcs, mint virág arra emlékeztet titeket engesztelőim, hogy szinte a nap minden percében jussak eszetekbe, ne felejtkezzetek el Rólam, még akkor sem, amikor nagyon elfoglaltak vagytok. Ilyenkor elég Nekem egy szeretetteljes fohász, és lángra gyullad tőle a Szentséges Szívem.
7.
Hang: Ha lehet, érezd otthon magad.
Kép: Gyerekjátékok között vagyok.
Jézus: Érezd magad mindig kicsinek és gyöngének. A hatalmas Istenednek gyermeke vagy.
8.
Hang: Egyétek… ima…
Kép: Asztalnál ülünk, az Úr az asztal mellett áll, és mondja ezeket.
Hang: Nem kell felidézni ezt.
Jézus: Minden szentmisén asztalomhoz várlak benneteket. Az élet kenyerét kínálom nektek. Sajnos, nem mindenki járul asztalomhoz bűntelenül. Én mélyen a szívekbe látok. Imádkozzatok, hogy bűneiteket Szent Véremmel letöröljem. A jelentéktelen, apró bűneiteket nem kell felidézni, mert azokat szentáldozás alatt lemosom a Szentostyában lévő Szent Véremmel. Tehát, ha szíveteket nem nyomja komoly, súlyos bűn, bátran járuljatok asztalomhoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr8612399707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lowoa · https://gloria.tv/lowoa 2017.04.04. 09:37:07

Hang: Egyétek… ima…
Kép: Asztalnál ülünk, az Úr az asztal mellett áll, és mondja ezeket.
Hang: Nem kell felidézni ezt.
Jézus: Minden szentmisén asztalomhoz várlak benneteket. Az élet kenyerét kínálom nektek. Sajnos, nem mindenki járul asztalomhoz bűntelenül. Én mélyen a szívekbe látok. Imádkozzatok, hogy bűneiteket Szent Véremmel letöröljem. A jelentéktelen, apró bűneiteket nem kell felidézni, mert azokat szentáldozás alatt lemosom a Szentostyában lévő Szent Véremmel. Tehát, ha szíveteket nem nyomja komoly, súlyos bűn, bátran járuljatok asztalomhoz.
9.
Hang: Lecsöppentettem… lakomaasztalról.
Jézus: Lecsöppentettem egy Szent Vért a lakomaasztalról, hogy közületek a legalázatosabb leboruljon, nyelvével felszárítsa.
10.
Hang: Eucharisztia..
Hang: A legfontosabb számodra ez.
Kép: Az Oltáriszentség nagyon közelről.
Kép: Jézus torinoi leples arca.
Jézus: Az Eucharisztia megalapítása számotokra a legfontosabb cselekedetem volt. Elhatároztam, még az utolsó vacsorán, hogy nem hagylak egyedül benneteket. Nemcsak Szent Testem és Vérem van köztetek, hanem Isteni dicsőségem is, és együtt lakozom Atyámmal és a Szentlélekkel a kicsi ostyában. Azért legfontosabb számotokra a szentáldozás, mert ti porszem teremtményeink eggyé válhattok a hatalmas Istennel.
11.
Hang: A szeretet misztériumának tagja.
Jézus: Az Istentől kapott tökéletes szeretet misztérium magába foglalja a válogatás nélküli, megbocsátó, feltételnélküli, és végtelen szeretetet. Még sokan vannak, kiket ebbe a misztériumba hiányosságaik miatt nem lehet felvenni.
12.
Kép: Jézus egy kisbárányt visz, majd leteszi a földre, majd Jézus elindul, a kisbárány utána. A kisbárány az Úr nyomdokaiban halad. Egy idő után az Úr újra felveszi a kisbárányt a karjaiba, majd továbbviszi.
Jézus: Ez a kisbárány az engem szerető és követő engesztelő gyermekemet jelenti. Először, hogy megnyerjem Magamnak, ölbe veszem őket, és elárasztom édességemmel. Mikor már elég erősnek látom, leteszem, hogy kövessenek. Az út végén ölbe veszem, felviszem őket fényes országomba.
13.
Hang: Nem szokványos követelményeket támasztok irántad.
Jézus: Minél nagyobb a kegyelem választottjaimnak, annál nehezebb követelményeket támasztok irántuk.
14.
Hang: Nem ok nélkül meghozni ezt a döntést.
Jézus: Amit rajtad keresztül művelek, annak mindig komoly oka van.
15.
Hang: Nem emberi kéz készítette ezt.
Jézus: az Oltáriszentség Mennyei ajándék, nem emberi kéz készítette.
16.
Hang: Tűzeső.
Jézus: Engedetlen gyermekeimet, akik szövetkeznek a hamis prófétával és az antikrisztussal, tűzesővel fogom elpusztítani.
17.
Kép: Pirosas narancssárgás kép, melyen egy ugyanolyan színű, csillogó híd van.
Kép: Piros kép, egy alak integet felém.
Jézus: Ez a híd a Földet összeköti a Mennyel. Ez az áldozatok hídja. Aki elindul rajta, az jó úton jár, mert szenvedései, lemondásai, és önmegtagadásai végigkísérik, és a végén a Mennyországban találja magát. A piros alak mely lángokból tevődik össze, maga a sátán, aki csalogatni akar téged.
18.
Érzés: Az Úrnak kimondott „igen”-ünk élő szóban többet ér, mintha csak gondolatban ejtenénk meg ugyanezt
Jézus: A szó erősebb a gondolatnál. A bűnöknél is így van, mert gondolatban nem tudsz akkorát vétkezni, mint szóban, vagy cselekedetben. Hiszen a bűn csak tervezgetés marad. Így van ez a jó szándékokkal is. Ha csak gondolod, dédelgeted a gondolatot, és még nem ígérted meg Nekem, akkor a gondolat könnyen elszáll. De ha kellő, külső tisztelettel, ígéretet teszel Nekem valami jócselekedetre, jobban oda fogsz figyelni, és megnöveled az akaratodat. A szó ereje addig működik, míg akarattá nem válik.
19.
Hang: Nem vagy lecserélhető számomra.
Jézus: Minden emberrel más és más tervem van. Ami ajándékot az egyik kap, az a másikból hiányzik. Senkit sem lehet lecserélni másra, így te is egyetlen egy vagy a számomra a sokaságból. Soha senkire sem cserélnélek le. Nem az a fontos, hogy téged értékeljenek, hanem, hogy töretlenül és derűsen szolgálj Engem.
süti beállítások módosítása