Isten szemével

2017.02.05. 11:08

2017.02.05.
1.
 
Hang: Az életben minden csak próba.
 
Jézus: Drága gyermekem, itt a Földön csak látszatvilág van. Az igazi élet a Mennyországban lesz. A földi életben próbák elé állítalak benneteket. Ha ezeknek a próbáknak megfeleltek, kiálljátok őket, akkor sikerül üdvözülnötök.
 
2.
 
Hang: Nekünk az a rendeltetésünk, hogy szabadok legyünk.
 
Jézus: Szabad akaratot kaptatok, hogy válasszatok a rossz és a jó között. A bűn rabságot, megkötözöttséget jelent, az erények gyakorlása szabadságot ad nektek.
 
3.
 
Kép: Szürke ruhások álltak előttem, kapucnival a fejükön.
Jézus: Az Antikrisztus uralma alatt az Egy Világegyház fennállása alatt először a szerzeteseket gyűjtik össze, és próbálják, mint akadályt elsöpörni őket.
 
4.
 
Érzés: Egyes tulajdonságok az emberben akkor kapnak szárnyra, ha a megfelelő feltételek megvannak hozzá, akár jó, akár rossz irányban.
 
Jézus: Mindenhez, ami történik veletek, jóhoz és rosszhoz egyaránt, feltételek kellenek. Csak akkor követ el bűnt az ember, ha megtalálja a hozzá való feltételeket, pl: egy rosszra csábító barátot, vagy egy bűnös alkalmat. A jócselekedethez is feltétel kell, pl: egy beteg, aki kórházban fekszik, hogy meglátogathasd.
 
5.
 
Kép: Egy hosszú asztalon piros-sárga, kör alakú dolgok szorosan egymás mellett.
 
Jézus: Gyermekeim, az Oltáriszentséggel kínállak benneteket. A piros szentostyák azt fejezik ki, hogy valóságosan bennük vagyok, testestől-lelkestől. Azt fejezik ki, hogy nemcsak testem, hanem vérem is benne van. A sárga lapocskák Isteni dicsőségemet szimbolizálják, melyeket szintén nektek adok a szentáldozásban.
 
6.
 
Különbség a között, hogy személyesen veszünk részt szentmisén, vagy TV-n keresztül nézünk szentmisét.
 
Jézus: Annak ellenére, hogy sok kegyelmet nyújt a TV-ben látott szentmise, mégsem érvényes úgy, mint a szentmisén való részvétel. Természetesen, a betegeknek segítséget nyújt, vigasztalást, és kegyelmeket ad. De aki nem beteg, az nem helyettesítheti a szentmisére járást a TV-ben látott szentmisével.
 
7.
Kép + Érzés: Ahogy a növénynek a víz, úgy nekünk az Örök Élet Vize az, ami táplálja és fenntartja lelkünket.
 
Jézus: Az Örök Élet Vize növeli az Istenszeretetet, a szenvedéseim iránti együttérzést, a felebaráti szeretetet, és a hitet. A könnyek ajándékát adja meg gyermekeimnek. Aki ezt a vizet nem fogadja be, mint kegyelmet, annak a lelke lassan-lassan elszárad, mint a növény víz nélkül.
8.
 
Hang: Hogy ne legyen valaki szisztematikusan ördögűző.
 
Jézus: Nem kell ahhoz ördögűzőnek lenni, hogy valakit megszabadíts a halálos bűnöktől, és a különböző megkötözöttségektől. Elég, ha ilyen esetben elmondod érte a Szeretetláng rózsafüzért, vagy imádkozol érte saját, szívből jövő imáiddal, hogy mentsem meg a gonosztól. Az ördögűzést a papokra kell hagyni. A tanítás viszont a ti feladatotok is.
 
9.
 
Hang: Ami nincs megkeresztelve…
 
Hang: Megmutatnád ezt nekünk?
 
Hangom: Hát persze.
 
-->

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr6512292555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lowoa · https://gloria.tv/lowoa 2017.04.04. 09:42:16

19.

Kép: Egy nagyon széles folyó vagy tenger, melyen sárga színű jégtömbök úszkálnak. A napsütés és a nap melege hatására a jég elolvad, majd a nap további melege hatására a víz párolog.

Jézus: A víz a lelketek, a sárga jégtömbök a bűneitek. Míg ezek a bűnök fel nem olvadnak, lelketek nem tud akadálytalanul felém törni.

20.

Kép: Egy labda, melyet egy sűrű gőz körülvesz. A gőz a labdát átjárja, és a labda belülről kezd változni, míg az is el nem gőzösödik.

Jézus: A labda az ember lelke. A gőz, amely körbeveszi, Isten kegyelme. Ezt a kegyelmet mindenki megkapja, és vannak, akik befogadják, azokat átjárja, és átalakítja.

21.

Kép: Gömbök, amelyeket összenyomnak. Az egyik, a nyomás után, mint a szivacs, úgy nyeri vissza alakját. A másik gömb, tele van törmelékkel, így a nyomás hatására recseg-ropog, és a nyomás hatására eldeformálódik.

Jézus: Azok a lelkek, akik elfogadják Isten beavatkozását, formáló hatását, azok szépek, és egészségesek maradnak. Viszont, akik telve vannak kemény bűnökkel, azokat hiába akarja Isten formálni, teljesen eldeformálódnak, eltorzulnak.

22.

Kép: Mi olyanok vagyunk, mint az Úr intézői, csak a tőle kapott javakkal rendelkezünk, semmi nem a sajátunk. Ha másoknak adunk javainkból, kincseinkből, mi is kapunk kincset, de másfélét, és az mindjárt felemelkedik a Mennybe.

Jézus: A tudást, a segítőkészséget, a szeretetet és az összes többi erényt Én adom nektek, és ti ezekből bőkezűen ajándékoztok rászoruló testvéreiteknek. De, figyeljétek meg, az Én hálám mindig visszatér hozzátok. Mennyei kincset készítek a ti jócselekedeteitekből nektek.

lowoa · https://gloria.tv/lowoa 2017.04.04. 09:43:51

9.

Hang: Ami nincs megkeresztelve…

Hang: Megmutatnád ezt nekünk?

Hangom: Hát persze.

Kép: Seprűvel, fehér színű törmelékek lettek összeseperve.

Érzés: Ezek az abortuszon átesett magzatok.

Jézus: Jól látod kislányom, mert a törmelékek, amit mutatok neked, a szegény megölt kis magzatok földi maradványai. Nekik csak a lelküket keresztelitek meg, a testüket, mint szemetet kidobták.

10.

Kép: Egy akvárium, melynek a széle aranyból van.

Jézus: A szent maradékot összegyűjtöm Egyházamból, készítem a helyet nekik.

11.
Érzés: A gondolat a lélekhez tartozik, nem pedig a testhez, hiszen a holttest nem tud gondolkodni.

Jézus: Teljesen jó a meglátásod, mert a gondolat a lélek terméke. Ahogy a lélek kiszáll a testből, a halott semmire sem tud gondolni, csak a lelke.

12.

Kép: Egy golyó, amely áll egy helyben. Víz áramlik át rajta vékony ér formájában, majd több és több víz megy rajta keresztül. A golyó felveszi a vizet, majd megduzzad. Mivel a végén a víz mennyisége már folyónyivá duzzad, így már nem tudja magában tartani a golyó a vizet, és áteresztővé válik. A víz hatására a golyó elsodródik, nem marad meg az eredeti helyén.

Jézus: A víz Én vagyok, a golyó az Én teremtményem. Kegyelmemmel táplálom, tisztítom, eltöltöm, és annyira eltelik Velem, hogy már képtelen több kegyelmet befogadni. Ekkor Én egészen átölelem, elsodrom, és az örök hazába viszem.

13.

Hang: Isten mélységeit ülteti belénk.

Kép: Mélytengeri kép, csodálatos látvánnyal.

Jézus: A lélek fejlődésének útján Isten egyre több szépséget ad önmagából. Mint ahogy a tenger színén is, gyönyörködtök a látványban, a lelki élet elején is kaptok sok Isteni ajándékot, de amikor búvárként lemerültök a tenger mélyére, és csodáljátok az ottani gazdagságot, így lelketeket is, ahogy haladtok előre a jóban, Isten teljesen megtölti önmaga szépségeivel.

14.

Érzés: Nem az fontos, nem az a lényeg, hogy ki milyen kegyelmet kap az Úrtól, hanem a lelkünk tisztasága. Az Úrtól kapott kegyelmek rajunk kívül állnak, de a lelkünk tisztaságához a saját munkánk is szükséges.

Jézus: Bizony nem a kegyelmek mennyisége dönti el üdvösségetek fokát a Mennyben, hanem, hogy milyen tisztán, buzgón, alázatosan élitek le az életet. Ebből következik, hogy nem biztos, hogy az a gyermekem előbb jut a Mennyországba, akinek több kegyelmet adtam, hanem az, akiben több volt a szeretet.

15.

Kép: A Mennyországban különböző csoportok, a szerzetesek csoportjai, a szüzek csoportjai, a családosok csoportjai…

Érzés: Nem lényeges az, hogy melyik csoporthoz tartozunk, hogy szerzetesek, szüzek, családosok vagyunk, hanem valami más…

Jézus: Az dönti el a helyedet a Mennyben, hogy a Földön mekkora volt benned az Isten iránti imádat és szeretet, és a felebaráti szeretet. E szerint lesz kiosztva mindenkinek a dicsősége.

16.

Kép: Egy Nap, melynek a közepe a szeretet, a sugarai az utak, az erények, melyek a szeretet gyakorlásához vezetnek.

Érzés: Az erényeink utak a szeretet gyakorlásához. Az életünkben nagyon sok az út, a választási lehetőség, melyek különböző értékeket képviselnek, de magunk kell kiválasztani azt, hogy melyikkel élünk.

Jézus: Az erények legmagasabbika a szeretet. Jól látod, hogy a többi erény gyakorlása út ehhez a szeretethez. Más eszközök is vannak, amelyek oda vezetnek, pl: egy vallásos tárgyú könyv vagy film, egy zarándoklat, egy engesztelés, egy elmélyült magányos szívima, egy naplóírás, és sorolhatnám a rengeteg lehetőséget, ami növeli bennetek az Isten iránti szeretetet és felebarát iránti szeretetet. A szeretet növelése nagyon fontos, mert ez határozza meg, hogy milyen közel kerültök majd az Atya trónjához.

17.

Érzés: A bűnök elkövetése különböző. Hogy milyen bűnt követtünk el, annak akkor halványul el vagy szűnik meg a jelentősége, ha belőle tanulva Istenhez fordulunk, a jó útra térünk.

Jézus: Ha nem engedném, hogy bűnt kövessetek el, lehetséges, hogy elkárhoznátok, mert gőgössé válnátok. Bármilyen különös, szükségetek van a bűn megismerésére. Ti engesztelők, már rég elhagytátok a halálos bűnöket, de megengedek nektek egy-egy bocsánatos bűnt, amiből tanulhattok, amitől érzitek kicsinységeteket, és alázatosak maradhattok.

18.

Kép: Két-három, kisebb-nagyobb kancsók egy asztalon, a kisebbiket emelik fel.

Jézus: Soha nem a szeretetcselekedetek mennyisége a fontos, hanem a minősége.

19.

Kép: Egy nagyon széles folyó vagy tenger, melyen sárga színű jégtömbök úszkálnak. A napsütés és a nap melege hatására a jég elolvad, majd a nap további melege hatására a víz párolog.

Jézus: A víz a lelketek, a sárga jégtömbök a bűneitek. Míg ezek a bűnök fel nem olvadnak, lelketek nem tud akadálytalanul felém törni.
süti beállítások módosítása