Isten szemével

2016.11.06. 11:17

2016.11.06.

1.

A nagyszülők sírjánál

Érzés: Éreztetik, hogy szemmel kísérik mindennapjaimat

Jézus: Drága kislányom, jól érzed, az elhunyt szeretteid kapcsolatban vannak veled, hálásak az imáidért, figyelemmel kísérik a sorsodat, és veled vannak a rád váró szenvedésben is. Ez nem azt jelenti, hogy melletted állnak a sírnál, hanem a Mennyből és tisztítóhelyről látják minden lépésedet.

2.

A Mennyei Atya képen villogott és pulzált a környező égbolt és felhő

Jézus: Azt mutattam be neked, hogy a Mennyei Atya dicsőségének fénye egészen bevilágítja az Eget.

3.

Hang: Nem is férnek el benne

Jézus: Annyira tele van a szívem gyermekeim iránti szeretetérzésekkel, hogy nem férnek el benne, és kirobbannak belőle, mint lángoló szeretetcsóvák. Nem tudom magamban tartani.

4.

Kép: Leborulva vagyok, a fejem egy szem pupillájával egyesült

Jézus: Az Én szememben a legnemesebb, és legmeghatóbb ima az arcra borulás. Akik így imádkoznak, azok teljesen benne foglaltatnak az Én látószögembe.

5.

Hang: Alulról kezdi mindenki

Jézus: Az áteredő bűn beleépíti minden emberbe a bűnre való hajlamot. A keresztséggel eltűnik az áteredő bűn, és megmarad a hajlam. Ezért mindenki eleinte tele van gyengeséggel, hibával. Hosszú idő kell, hogy elhagyja ezeket, megszabaduljon a halálos, majd a bocsánatos bűnöktől. Így halad egyre följebb és följebb.

6.

A hajléktalanoknak juttatott alamizsnáról, és az értük mondott imáról volt szó

Jézus: Nagyon sokat jelent a hajléktalanoknak adott alamizsna, de még nagyobb érték számukra az ima, amit értük mondtok. Lehet általánosságban imádkozni értük, de még jobb, ha azokért imádkozol, akiket a mai napon itt-ott láttál kéregetni. Személyes ima nagyon sokat jelent. Helytelen az alamizsnálkodás közben arra gondolni, hogy azért nem adok neki, mert úgyis elissza. Ne törődj azzal, hogy mit csinál a pénzzel, te csak adj neki, ha tudsz.

7.

Hang: Nagy események történnek körülöttetek

Jézus: Atyám jeleket ad az olaszországi földrengésekben, az egy világvallásra való törekvésekben, a reformokkal való próbálkozásokban, és az egyház vezetői által megfogalmazott újításokra való törekvésekben. Több helyen égi jeleket mutatok. Nagy eseménynek számít a fenyegető migráció, a kvótarendszer megvalósítása. Kormányotok felvette a harcot, felkészült a csatára.

8.

Hang: Veszélyben a haza

Jézus: Az illegális migránsok egyre többen közelítik meg a határotokat, de a kormány megerősíti az őrséget.

9.

Hang: Ész nélkül parancsolgat ez

Jézus: Itt a hamis prófétára gondoltam, aki arra ösztönzi Európát, hogy tárt karokkal várja a migránsáradatot. Nem gondol arra, hogy az iszlámizmus, amely a Kereszténység legnagyobb veszélyhordozója, szét fog terjedni Európában.

10.

Hang: Mint a méhboly

Kép: Emberek felbolydulása

Kép: Mennyei Atya képe

Hang: A teljes szétválasztódás ekkor

Jézus: A Nagyfigyelmeztetés mélyen megrázza az emberiséget. Az emberek felbolydulnak, és két részre szakadnak. A nagyobb rész, milliárdok, megkapják a tisztánlátást, a hitet, a bűnbánatot, és keresik a gyónási lehetőséget. A kisebbik rész kb két milliárd, nem hisznek a történésekben, még abban sem, amit a saját szemükkel látnak, és elfordulnak az igazságtól. Megindul a megjövendölt szétválasztódás.

11.

Hang: A gonosz elködösíti bennetek azt, hogy

Kép: Egy férfi arca, a szemein is, és az eltorzult arcán is látszik, hogy beteg, majd elfordul tőlem

Jézus: A hamis próféta követői, akik a reformok terjesztői, megzavarják a hagyományos Egyház híveinek gondolkodását. Elhiszik a sok hazugságot, amivel etetik őket. Ez a megzavarodott ember, akit egy képben mutattam, ezeknek az előbbi híveknek a típusa.

12.

Kép: fekete színű csap

Jézus: Hamarosan megnyitják a csapot, és folyni fog belőle a sok hamisság, eretnekség, a ködösítés, amely egészen elkábítja a tömegeket.

13.

Hang: Vihar… csendes vihar ez

Jézus: Ez a mai csend, ami körülöttetek van, előjele a nagy változásoknak, amelyek a reformokkal létre fognak jönni. Nagyon óvatosak ellenségeitek, lassan, észrevétlenül, feltűnés nélkül, mindent meg fognak változtatni az Egyházban. Más lesz a liturgia, a misekönyv, az imakönyvek, másak lesznek a tanítások, de először csak apró változtatásokat fogtok észlelni. Akik ritkán járnak szentmisére, észre sem fogják venni.

14.

Kép: Egy régi hajón vagyok, mely rozsdás, korhadt, elhagyatott, és meg van dőlve, kerestem rajta a kincseket, értékeket

Jézus: A rozsdás, régi, elhagyatott hajó a régi Egyház romjait jelenti. Kerested a kincseket benne, szentségeket, az Oltáriszentséget elsősorban, a szentgyónást, mint szentséget, a szenteltvizet, a tabernákulumokat, keresztutakat, a képeket és szobrokat, de nem találtál semmit. Az igazi, hagyományos Egyház nem szűnt meg, hanem rejtekbe vonult.

15.

Hang: A virrasztással elpocsékoljátok energiátokat

Kép: Torinoi leples arc

Hang: De ezáltal még több lesz

Jézus: Higgyétek el Nekem, hogy a virrasztás az engesztelés legértékesebb és legáldozatosabb része. Általa rengeteg lelket mentetek, és Irántam való szeretetetek, együttérzésetek nem hogy gyengülne, hanem egyre jobban erősödik.

16.

Hang: Szereteteddel lefátyolozom ezt

Jézus: Egy csöppet sem aggódj a megbánt, meggyónt bűneid miatt, mert szeretetcselekedeteiddel eltakarom ezeket Atyám szeme elől.

17.

Hang: Törd meg az átkot

Jézus: Küldetésednél és keresztségednél fogva, ha találkozol megátkozott felebaráttal, törd meg az átkot hétszeres keresztvetéssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr9412292587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása