Isten szemével

2016.10.23. 11:19

2016.10.23.

1.

Az újraházasodottakról volt szó, akik Egyházi váláson estek keresztül

Jézus: Vannak az Egyháznak régi, évek óta tartó változtatásai, ilyen pl. a szentségi házasság érvénytelenítése súlyos indokok miatt. Mint ahogy elfogadom, de fájó szívvel az állva és kézből áldozást, így elfogadom Egyházam újításaiból ezt az érvénytelenítést, de szomorúságot érzek miatta. Az ilyen párnak nem bűn az együttélés, de Egyházam vezetőit külön ítéletükkor felelősségre fogom vonni.

2.

Vannak helyzetek, amikor a pap nem oldoz fel a gyóntatószékben

Jézus: Én mélyen belelátok a lelkekbe, és más mércével nézem a bűnöket. Ami a pap szemében nem vár feloldozásra, azt Én feloldozom. Csak azért, mert a gyóntatószékben bevallottad Nekem.

3.

Hang: Megtapasztalhatjuk a Szentírást, hogy a liturgia megmaradjon

Jézus: Csak úgy tapasztalhatjuk meg a Szentírást, különösen az Újszövetséget, ha mindig forgatjuk. Amennyiben nem foglalkozunk vele, kézbe sem vesszük, elhalványulnak az Örök Igék, és észre sem fogjuk venni a finom és ravasz változtatásokat.

4.

Hang: Föltámasztom benned a jajt

Jézus: Meg fog telni fájdalommal a szíved, ha majd a jövőben látni fogod, hogy mennyire mellőznek Engem, hogy a liturgia emberközpontúvá válik, és már nem is Engem ünnepelnek a szentmisében. Lelked jajgatni fog a fájdalomtól.

5.

Hang: Az üzenetet meg kell tanítani

Jézus: Az általam kapott üzeneteimet és egyéb üzeneteimet nem elég egyszer elolvasni, hanem újra és újra fel kell eleveníteni, és megbeszélni felebarátaiddal. Szavaim így tudnak elmélyülni bennük.

6.

Hang: Még nem szolgáltathatják ki

Kép: Egy oltáron egy arany kehely

Jézus: A hazug világegyház megalakulása után még nem szolgáltathatják ki az Én Szent Testemet és Véremet, csak akkor, amikor az Én hűséges pap fiaim rejtekbe vonulnak.

7.

Kép: A szentmise végén pulzált és villogott az Isten szeme körüli háromszög

Jézus: A Szentháromság teljes egységben van, és ezt az egységet kívánja megvalósítani az Egyházban. Különös tekintettel szeretné felszentelt fiaimat egységes álláspontra hozni a migráció kérdésében.

8.

Kép: Sötétben vagyok, előttem egy ajtó, ami mögül erős fény szűrődik ki. Az ajtót lassan kinyitják

Jézus: Itt a Földön a testbe zárt lelked, értelmed még sötétségben van, nem látja az ok és oksági összefüggéseket, de ha elválik börtönéből, a testből, fokozatosan megnyílik előtte a sok-sok kérdésre a válasz. Mindent fényben fogsz látni.

9.

Hang: Isten városa ez

Jézus: Amelyik lélekben a Szentháromság lakozik, felhagyott a bűnökkel, tele van áldozatokkal és lemondásokkal, az irgalmasság cselekedeteivel, abban a Mennyország lakozik, a lelke Isten városa.

10.

Hang: „Rossz” a szemem

Jézus: A „rossz” jelzőt idézőjelbe kell tenned, mert mikor megbánt és meggyónt bűneidet figyelem, nem látom azokat.

11.

Hang: Beesteledik már… és kezdődik a ciklus elölről

Jézus: Emberré válásom, vagyis első eljövetelem óra fogy az idő, és egyszer csak egy új ciklus kezdődik, egy boldog, békés, szeretetteljes időszak a második eljövetelemtől fogva, az Új Világ. Az Új Világ befejeztével vár rátok az örökké tartó harmadik ciklus, az örök élet.

12.

Hang: A bárkámban teljesítesz… a bárkámban teljesedsz ki… a hit bárkájában

Kép: Irgalmas Jézus

Hang: Doboz… dobozok

Kép: Egy hajón ülök másokkal, mellettünk dobozok, a holmink vannak bennük

Jézus: A hit kegyelmével megvilágosítva teljesítesz minden feladatot, amit rád bíztam. A hit által lelked kiteljesedik, megérik. Az Én irgalmam segít ebben a folyamatban. Te és felebarátaid, akik együtt haladnak a hitben, magukkal viszik jócselekedeteiket, áldozataikat, szentmiséiket és böjtjeiket. Veletek vagyok szüntelenül, ahogy utaztok a hit bárkáján az életszentség felé.

13.

Hang: Arra hívlak meg, hogy…

Kép: Egy női arc, fehér kendő fedi a haját és nyakát

Jézus: Az arc a lélek tükre, és mivel Engem a lélek érdekel, a többi nem számít. Arra hívlak meg, hogy hirdesd mindenkinek a lélek elsőbbségét és fontosságát.

14.

Hang: Ez nem hegy, hanem olyan, mintha hegy nagyságú völgy lenne

Jézus: A megátalkodott bűnös ember nem felfelé növekszik, hanem lefelé a mélybe.

15.

Hang: Már napra készen

Jézus: Már napra készen kell állnotok, mert hamarosan elkezdődnek az emberiséget érintő nagy események.

16.

Hang: Rendkívül fontos, hogy kapocs legyen, ők kapocs nélküliek

Jézus: A hívő lélek és közöttem egy fontos kapocs van. A hitetlen semmivel sem kapcsolódik hozzám. Lelke nagy veszélyben van.

17.

Hang: Vízesést… vártam a vízesést

Jézus: Vártam a vízesést, mellyel választottjaim tisztára mossák az emberiséget, de felszentelt fiaim egy része akadályokat gördít ennek.

18.

Hang: Szétszélednek a nyájak

Jézus: Ó gyermekem, erősen közeledik a szétválasztódás ideje. Az én nyájam nagy része elhagy Engem.

19.

Hang: Földi viszonylatban édes, Égi viszonylatban még édesebb

Jézus: Itt a szeretetről beszélek neked.

20.

Kép: Egy nyitott könyv, a lap alján írás volt

Hang: Azon nem volt Magyarország lepocskondiázása

Kép: Egy barna vagy szürke anyag, rajta egy dísz, mely csillagra hasonlított

Jézus: Különös figyelmet fordítok hazátokra. Mint Édesanyám öröksége, védelmünk alatt van. Kormányotok hozzáállása a migráns politikához a tetszésünket váltotta ki. Meglátjátok, a bűnökbe merülő országok közül Édesanyám segítségével és az Én pártfogásommal, mint ragyogó csillag emelkedtek ki.

21.

Hang: Országosan… megtérni… minden büntetéstől

Jézus: Drága magyarjaim, kihirdetem nektek, országszerte térjen meg mindenki, hogy mentesülhessetek minden kemény büntetéstől.

22.

Eszembe jutott Európa helyzete

Hang: Minden oldalról támadnak Minket

Jézus: A hitehagyás egyre jobban kiszélesedik, támadják a tízparancsolatot, törvényeket hoznak ellene, és üldözik az igazságot követőket. Így azután nem fogadják el segítségünket.

23.

Hang: Véres harcokat fogtok vívni egymással

Jézus: A hit és a hitetlenség szembefordulása véres harcokat eredményez a hívők és ateisták között, még családon belül a családtagok között is.

24.

Hang: Láthatatlan szavak

Jézus: Az üldözések idején, mikor az antikrisztus emberei támadnak titeket, láthatatlan szavakkal kommunikáltok majd egymással, mert nem fogjátok tudni, ki a hűséges, és ki az áruló.

25.

Kép: Egy templom, melynek két oszlopa, egy lila és egy kék, lefelé nyúlik

Jézus: Az új világegyház oszlopai nem teljesítik feladatukat, nem tudják alátámasztani az egységes hitet, mert a pokol felé mutatnak utat. Azért sem maradhat fenn ez az építmény, mert tagjai különbözőségük miatt nem tudnak egyetérteni.

26.

A Dicsőség éneklése közben

Hang: Mint Húsvétkor, a Feltámadási misén nagy orgonazene, majd egy kórus énekel

Jézus: Mikor a Dicsőséget éneklitek, a Menny lakói boldogan részt vesznek a Glóriában, együtt zenélnek és énekelnek veletek. Ezt fejeztem ki neked.

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen.blog.hu/api/trackback/id/tr5212292595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása